Hodnocení obchodu

5,0 59 hodnocení
5
59x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VM Avatar autora | 12.12.2018
Velký výběr zboží,příznivé ceny.Doporučuji.
PO Avatar autora | 10.12.2018
velké množství zboží rychlé zaslání dobré ceny
LL Avatar autora 10.12.2018
Děkuji, jsem ráda, že jste byla spokojená. Někdy příště nashledanou u korálků :-)
KS Avatar autora | 8.12.2018
Maji zde velký výběr, vše je přehledně uspořádané. S obchodem je rychlá a vstřícná komunikace. Vřele doporučuji, příště objednám opět zde????
LL Avatar autora 10.12.2018
Budeme se těšit na další objednávku a přejeme aby Vám šlo korálkování pěkně od ruky. Děkuji :-)
VD Avatar autora | 3.12.2018
Objednavala jsem poprve na Mikulasske detske tvoreni a velka spokojenost.
LL Avatar autora 3.12.2018
Tak to jsem moc ráda :-)
AT Avatar autora | 26.11.2018
Obchod je úžasný stránky přehledné.Rychlé vyřízení objednávky.A výběr ze sortimentu....POHÁDKA.
LL Avatar autora 27.11.2018
Děkuji za komentář. Když někomu popisuju co vlastně dělám, tak téměř většina jen kroutí hlavou. Je jedno jak velká je objednávka, ke každé přistupuji jako by byla VIP, od přípravy, kontroly a balení konče a to, že to funguje mi neustále připomínáte. Díky moc.
Avatar autora | 25.11.2018
Opět vše v nejlepším pořádku, dobrý výběr, rychlé dodání, bezva ceny.
LL Avatar autora 27.11.2018
Děkuji za zhodnocení mé práce. Pokaždé když čtu nějaký komentář, tak si říkám, že je to právě ten důvod proč mám tuhle práci ráda. Budu se těšit někdy příště u další objednávky. L
HT Avatar autora | 21.11.2018
Vše v pořádku, velký výběr zboží Zboží je kvalitní
LL Avatar autora 21.11.2018
Děkuji :-) bylo mi potěšením
LB Avatar autora | 20.11.2018
LL Avatar autora 21.11.2018
:-)
BK Avatar autora | 16.11.2018
Nakupuji tady pravidelně už několik let, což svědčí o kvalitě obchodu. Zboží, ceny i komunikace - všechno na kvalitní úrovni. Zatím jsem byla vždy spokojená.
LL Avatar autora 21.11.2018
Děkuji moc za přízeň. Budu se snažit, abych byla ještě lepší.
JK Avatar autora | 14.11.2018
LL Avatar autora 14.11.2018
:-)
RV Avatar autora | 14.11.2018
LL Avatar autora 14.11.2018
:-)
AT Avatar autora | 12.11.2018
Jsem velmi spokojená , protože tady máte barvy korálků, které jinde nemají i ceny jsou super. Rychlé jednání i dodání. Super
LJ Avatar autora | 12.11.2018
Jako vždy, naprosto perfektní!
LL Avatar autora 12.11.2018
Strašně moc děkuji, opět zpráva co mě nakopla do začátku nového týdne :-)
TD Avatar autora | 6.11.2018
Obrovská spokojenost..Vše na ketlování budu odebírat pouze zde.
LL Avatar autora 7.11.2018
Moc děkuji :-)
JR Avatar autora | 5.11.2018
Dobře se mi zde nakupuje, pokud budu potřebovat, znovu nakoupím v tomto obchodě.
LL Avatar autora 7.11.2018
Děkuji a budu se těšit někdy příště :-)
JL Avatar autora | 3.11.2018
S obchodem jsem spokojená, moc se mi líbí velký výběr, dobré ceny a rychlost dodání. Všem doporučuji.
LL Avatar autora 7.11.2018
Děkuji moc, bylo mi potěšením :-)
PV Avatar autora | 1.11.2018
Děkuji, vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti. E-shop je přehledný a nabízí velký výběr. Všem doporučuji :)
LL Avatar autora 1.11.2018
Děkuji :-)
ES Avatar autora | 30.10.2018
Velká spokojenost! Dlouho jsem sháněla perličky 3mm a zde jsou a navíc v tolika barvách. Ohňovky v tolika barvách. Úžasné! Navíc rokajly různých velikostí a v žádaných barvách. No co více si přát? Také velkým plusem je možnost vybrat si z více možností balení (např. 20ks, 50ks, atd.). Určitě zde brzy zase nakoupím. Tisíckrát doporučuji :)
LL Avatar autora 31.10.2018
Moc děkuji za Váš názor, jsem moc ráda, že jste byla spokojena s našimi korálky, kvalitou i servisem...je to velký důvod proč nás práce baví a těší nás i Vás :-)
LV Avatar autora | 23.10.2018
100%
LL Avatar autora 24.10.2018
Děkuji, budu se snažit, aby to příště bylo aspoň 110%
PO Avatar autora | 16.10.2018
dobré ceny, velký výběr , rychlé zaslání, dobře zabaleno